Wednesday, September 23, 2009

PDF to DWG Converter

.
.
Ehm ehm..jadi inget waktu masih aktif jadi drafter and document controller, selalu mencari cara untuk bisa menyelesaikan pekerjaan sesimple dan seefesien mungkin.


Dari beberapa cara yang ada dan yang masih keinget untuk upload di blog, ini dia software andalan yang biasa digunakan;
Print2CAD.2009.v1.0.0.1-ENGiNE.rar sebuah software converter dari *.pdf ke *.dwg

Termasuk user friendly dan ampuh lho..!

Silahkan download disini.


Ini ulasan menurut The Egyptian Petroleum;

Print2CAD.2009.v1.0.0.1

Print2CAD 2009 is a converter that allows you to convert PDF, PDF/A-, DWF, TIFF, JPEG, PLT (HPGL) and EPS (PostScript) files into a DWG, DXF or DGN file and then import the file into any CAD system in order to edit it there.

Print2CAD 2009 is sold both as an independent program that is directly executable as well as an AutoCAD application that can be run under the full version of AutoCAD. Print2CAD 2009 also supports batch file conversion.

Print2CAD 2009 is based on a high-capacity PDF, DWF, TIFF, JPEG, PLT or EPS interpreter and convert the files directly into a DWG, DXF or DGN file. The resulting files therefore exhibit a very high degree of accuracy and quality.

Print2CAD 2009 converts files into DWG version 12 - 2008, DXF version 12 -2008 and DGN version 8. All vectors, lines, circles, curves, planes, splines, text and pixel images are transferred into DWG, DXF and DGN. The pixel images can be vectorised, embedded or saved in separate files. Special functions generate circles and curves. The PDF layer structure is incorporated; if this is not available, a layer structure can be created based on the colour information. Letters are combined into texts and allocated a CAD text style. Stroke widths and line types are also converted.

Print2CAD 2009 converts colours into DWG, DXF indexed or full RGB colours. Print2CAD 2008 also support TTF fonts. For multiple-page PDF documents, you can specify which pages should be converted into DWG, DXF or DGN format.

15 comments:

  1. itu di jamin ga boss ??
    soalnya aku lagi butuh bgt nih,
    aku juga punya PDF yg bisa confert ke DWG tapi masih trial gtu.
    he he he

    ReplyDelete
  2. cara patchnya gimana gan uda tak coba berkali-kali tetep gak bisa.
    anti virus uda dimatikan.

    ReplyDelete
  3. Setelah diinstall jangan dibuka dulu programnya, langsung restart kompi/laptop ente, baru jalanin patch nya !

    ReplyDelete
  4. pak...udah ndak bisa didownload link me*aupload-nya bisa di kirim vial email swarno99@gmail.com, lagi butuh banget.
    trimkasih

    ReplyDelete
  5. kok link-nya sudah ga aktif bos

    ReplyDelete
  6. kok link-nya sudah ga aktif bos

    ReplyDelete
  7. kok link-nya ga bisa bos...
    ana referensi lain ga...

    ReplyDelete
  8. ga bisa di download boss..... plzz ilmunya..

    ReplyDelete
  9. Silahkan..link nya sudah diperbaiki.

    ReplyDelete
  10. wah terima kasih mas, sngat bermanfaat sekali share info nya..

    ReplyDelete
  11. Thank's dah bagi2 ilmu. Semoga mendapat balasan yang lebih. Amin

    ReplyDelete
  12. Ga bisa........?????

    ReplyDelete
  13. Link-nya masih bisa kok..
    Jangan download dari mobile devices (tab/smartphone).

    ReplyDelete
  14. http://2014software.blogspot.com/2013/12/how-to-download-install-print2cad-2014.html

    itu versi terbarunya.
    semoga membantu.

    ReplyDelete